Demo – Naked Pool Party


VIKTIG INFORMATION
Denna del av webbplatsen är enbart en DEMO som visar hur en privat swingfest kan presenteras på SWINGFEST. Att annonsera en swingfest är gratis och all information om hur man skapar en privat festannons finns HÄR.

PRESENTATION
En beskrivande text som berättar om den aktuella swingfesten och dess tema med innehåll görs när festannonsen skapas. Tveka därför inte att på förhand göra klart en fyllig presentation som tydligt berättar om kvällen och dess inriktning och innehåll som sen lätt och smidigt kan läggas till i att presentera Er swingfest..

SNABB INFO
Län: Stockholm
Kommun: Solna
Plats: Presenteras i samband med inbjudan
Datum: 24:e December
Öppettider: 20.00 – 02.00
Tema: Tropical Swing Party
Inriktning: Mixad swingfest
Dresscode: Ja
Middag: Endast lättare tilltugg serveras
Bar: Ja, med fullständiga rättigheter
Entré: 250:- per person
Betalning: Swish i samband med inbjudan
Parkering: Kostnadsfritt för bil, husbil & husvagn
Övernattning: Ja, begränsat antal platser

Vem / vilka passar denna swingfest för ?
I samband med att festannonsen skapas här på webbplatsen så besvaras även frågor kring vilka kön och sexuella läggningar som kan anmäla sig till det aktuella tillfället, samt att det även finns möjlighet att ange om det är krav på Dresscode för de gäster som blir inbjudna. Beroende på vilka svar som anges när anmälan skapas så presenteras de sen under denna rubrik i.

EXTRA BILDER - FILM

För att öka intresset och antalet anmälningar så ger SWINGFEST möjligheten att presentera en kommande tillställning med extra med bilder / film som kanske visar festlokalerna eller förtydligar kvällens tema. Tveka därför inte att i samband med att festannonsen skapas att komplettera med extra bildmaterial om detta finns.

MIDDAG - DRYCK

En del swingfester önskar säkert erbjuda någon form av tilltugg, enklare servering eller kanske en inledande middag för att öka stämningen och gemenskapen på kvällen. All information som berör förtäring samt även dryck kommer att finnas under denna rubrik.

Alla frågor som berör förtäring av mat och dryck som erbjuds under det aktuella tillfället besvaras när festannonsen skapas här på webbplatsen. Beroende på vilka svar som anges så presenteras de sen under denna rubrik i festannonsen.

HUSBIL - HUSVAGN - ÖVERNATTNING

För de gäster som kan tänkas vilja komma med husbil / husvagn så finns den självklara frågan om det går att parkera samt om uppkoppling till el kan erbjudas. För gäster som har en bit att åka så finns säkert frågan om det går att övernatta.

Alla frågor som berör övernattning samt även parkering av personbil, husbil, husvagn och dess eventuella möjlighet till inkoppling av el besvaras när aktuell festannons skapas här på webbplatsen. Beroende på vilka svar som anges så presenteras de sen under denna rubrik i festannonsen.

ANMÄLAN

Anmälan till denna privata swingfest görs via anmälningsformuläret nedan. Samtliga festanmälningar skickas som e-post direkt till ansvarig festarrangör som därefter väljer de gäster som vederbörande önskar bjuda in av de som anmält sig. SWINGFEST har således inget ansvar i urvalsprocessen av vilka gäster som blir inbjudna eller för arrangemanget och dess utförande.

Kommentarer inaktiverade.

Inlagd 3 augusti