DEMO – FLAMINGO


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE DENNA DEMO !
Denna del av webbplatsen är enbart en DEMO som visar hur en klubb / förening kan presentera sin verksamhet för alla som besöker SWINGFEST. Förhoppningen är att samtliga klubbar / föreningar i Sverige vill nyttja denna fantastiska möjlighet att kunna synas för både nya som tidigare gäster som älskar spännande möten tillsammans med andra. Tveka inte att omgående kontakta SWINGFEST om intresse finns att marknadsföra just Er klubb / förening på SWINGFEST.

ALLMÄN PRESENTATION AV KLUBBEN
Under aktuell rubrik ges möjlighet till en allmän presentation av klubben och dess eventuella inriktning. Här finns det möjlighet att kortfattat framhäva det som är extra unikt med klubben i samband med ett besök.

SNABB KLUBB INFORMATION
Est. 2016-11-05
Lokalyta: 250 kvm
Max antal gäster: 120 st.
Öppethållande: Onsdag, Fredag, Lördag
Öppettider: 20.00 – 02.30
Insläpp: 20.00 – 21.00
Efterinsläpp: 22.00 – 23.00
Middag: Ja
Temakvällar: Ja
Typ av kväll: Mixafton för par, tjejer och killar
Middag: Ja, vissa kvällar
Medlemsavgift: Ja / Nej
Parkering: Kostnadsfritt för bil, husbil & husvagn
Betalning: Swish alt. kontant

SPECIALKVÄLLAR – TEMA KVÄLLAR
Passa på att gör reklam för de olika kvällar som klubben arrangerar och presenterar. Berätta gärna om det erbjuds specialkvällar eller tillfällen för den lite smalare publiken. Finns det krav på dresscode, samt vilka ålderskrav gäller för de olika kvällarna ?

SEXUELLA LÄGGNINGAR
Informera med fördel om vilka sexuella läggningar som är välkomna som gäster.

KLUBB INFORMATION GÄLLANDE COVID19

Öka förtroendet för Er verksamhet genom att informera alla besökande gäster vilken policy klubben har kring COVID19, samt vilka anpassningar och regler som gäller i samband med ett besök.

LOKALER - FACILITETER

PRESENTATION AV LOKALERNA
Ge en bra beskrivning av lokalerna och olika dess faciliteter, samt berätta gärna vilka utrymmen som en besökande gäst kan uppleva i samband med ett besök. Glöm inte att ange om lokalerna är anpassade för gäster med olika former av funktionshinder. Nedan är ett utkast på snabb information som ger korta svar på frågor som kan finnas som besökande gäst.

SNABB INFO
Dusch / Duschrum: Ja
Bastu: Ja (ångbastu)
Spa: Nej
Analdusch: Ja
Toalett / Toaletter: 3 st.
Entrégarderob: Ja, för ytterskor och ytterkläder
Omklädningsrum: Ja
Omklädningsskåp: Nej
Värdeskåp: Ja
Bar: Ja, fullständiga rättigheter
Mingel / loungedel: Ja
Matsal: Ja
Dansgolv / Nattklubb: Ja
Strippole: Nej
Lekrum: 5 st.
Gunga: Ja
Massagebänk: Ja
Kondomer: Ja
Glidmedel: Ja
Handdukar: Ja, 30:- st.
Gloryhole: Ja
Bdsm del: Ja

BILDER - FILM

Öka intresset att besöka Er verksamhet genom att lägga till lite bilder som visar lokalerna, eller kanske ett kortare filmklipp.

ANMÄLAN - MEDLEMSKAP - ENTRÉPRIS

ANMÄLAN
Som ny gäst så är det bra att få en enkel och tydlig information om hur en anmälan görs inför ett besök. Är det via mail, sms, ringa eller skicka anmälan via ett anmälningsformulär ?

MEDLEMSKAP
Krävs det medlemskap för att besöka verksamheten eller går det bra att komma som gäst utan medlemskap ? Vanliga frågor som önskar en bra och tydlig information.

ENTRÉPRIS
Vilket är aktuellt entrépris för kvällen ? Är entrépriset reducerat vid ett första besök ? Är det olika entrépriser om medlemskap krävs ? Skillnad på entrépris mellan tjej, par eller singelkille ? Är det annat entrépris om det även erbjuds efterinsläpp, samt är entrépriset det samma för alla gäster ? Många variationer skapar även många tolkningar och frågor. Åter är tydlig information en bra medicin för att slippa problem och missförstånd.

HUSBIL - HUSVAGN - ÖVERNATTNING

För alla gäster med husbil / husvagn så är det bra att informera om hur dessa kan parkera samt även få tillgång till el samt eventuella extra faciliteter. För gäster som åker långt så är det bra att informera vilka övernattnings möjligheter som kan erbjudas eller rekommenderas av klubben.

KONTAKT - ADRESS

En personlig kontakt när frågor och funderingar finns är den absolut bästa servicen. Kontaktuppgifter är därför en självklarhet att ange för gäster som snabbt och enkelt önskar få svar på frågor och funderingar inför ett kommande besök. Tveka därför inte att att ange dessa när möjlighet finns. SWINGFEST har som extra bonus även skapat ett kontaktformulär där besökare kan tillsända ett privat meddelande direkt till en angiven e-postadress för klubben.

KONTAKTUPPGIFTER
Hemsida: http://www.swingfest.se
E-post: [email protected]
KIK: SWINGFEST.SE
Facebook: Facebook

KONTAKTFORMULÄR

ADRESS – KARTA

KLUBBREGLER

En värld av sexuella möten måste vara trygg för alla gäster att besöka och då är självklara regler bra att informera om så att alla besökande gäster vet vad som gäller i samband med ett besök.

[wpdevart_poll id=”3″ theme=”1″]

Sist önskar FLAMINGO alla nya som tidigare gäster varmt välkomna att komma på besök för en skön och trevlig afton tillsammans med likasinnade sexkompisar. Tveka inte att rekommendera FLAMINGO till nära och kära som kanske vill uppleva FLAMINGO.

Varma swinghälsningar

/ FLAMINGO

TIPS: PASSA PÅ ATT PRESENTERA KOMMANDE KVÄLLAR PÅ ER KLUBB ELLER KANSKE SKÖNA ERBJUDANDEN.

Kommentarer inaktiverade.

Inlagd 3 augusti