Katlagrottan


Välkommen till KATLAGROTTAN – EN LEKPLATS FÖR LIKASINNADE !
För alla par, tjejer och killar som älskar spännande och sköna klubbesök så kan SWINGFEST presentera KATLAGROTTAN som är en underbar lekplats för likasinnade sexkompisar som gillar inslag av både BDSM och heta swingkvällar. Nedan finns en fördjupad presentation av KATLAGROTTAN.


ALLMÄN PRESENTATION AV KLUBBEN
KATLAGROTTAN är en SWING och BDSM-klubb i Kjula utanför Eskilstuna som är i hjärtat av de Sörmländska skogarna. KATLAGROTTAN har som ambition att berika sin gäster med spännande upplevelser genom att tillsammans med likasinnade sexkompisar kunna leva ut det liv som andra bara drömmer och fantiserar om. Målet är glädje, välbefinnande och livsnjutning för samtliga gäster. Under ett besök kan allt hända, men inget måste hända. KATLAGROTTAN tillhandahåller en skön oas där man på ett respektfullt sätt kan umgås med andra likasinnade personer. Här finns möjligheten att realisera fantasier och drömmar och för en stund fly från vardagens bekymmer och stress. KATLAGROTTAN anordnar swingersevent och bdsm-event regelbundet under året.

SNABB KLUBB INFORMATION
Est. Invigning den juni 2019
Lokalyta: ca:220m2
Max antal gäster: Swingersevent: 60 personer, bdsm-event 35 personer
Öppethållande: Ej fastställt i avvaktan på att pandemin ska avklinga, har nyligen återöppnat med 1-2 event per månad
Öppettider: 19.00 – 01.00
Insläpp: 19.00 – 20.00
Efterinsläpp: Endast i överenskommelse med klubben
Middag: Särskilda event som ex julbord, eller nyårsfest anordnas med mat
Temakvällar: Inga planerade för tillfället
Typ av kväll: Mixafton för par, tjejer och killar
Middag: Ja, vissa kvällar
Medlemsavgift: Ja / Nej
Parkering: Gratis i anslutning till klubben
Betalning: Del av entrén vid anmälan via SWISH, resten kontant vid ankomst till aktuellt event.

SPECIALKVÄLLAR – TEMA KVÄLLAR
Kommer i framtiden

SEXUELLA LÄGGNINGAR
KATLAGROTTAN förespråkar HBTQF acceptans

KLUBB INFORMATION GÄLLANDE COVID19

De aktiviteter som förekommer i lokalen är svåra, nästintill omöjliga att Coronasäkra. Gästerna bör vara medvetna om detta vid besök. Vid minsta tveksamhet till eventet eller sjukdomssymptom, stanna hemma!

LOKALER - FACILITETER

PRESENTATION AV LOKALERNA
KATLAGROTTANS lokaler är mycket ändamålsenligt byggda med lounge, lekrum och en väl tilltagen spa- avdelning med bubbelpool och bastu. Här finns lekbäddar, gungor, kors, massagebänkar, piskbänkar, travers för suspension och annat som möjliggör en fantastisk upplevelse för vilken form av utlevnad man nu föredrar, allt inrett i synnerligen smakfull stil. En väl dimensionerad AC- anläggning garanterar angenäm temperatur året runt, och terrassen möjliggör en nypa frisk luft mellan lekarna.

SNABB INFO
Dusch / Duschrum: Duschar 4st / Duschrum: 2 st
Bastu: Ja
Spa: Ja, Bubbelpool. Max 5 samtidigt i poolen
Toalett / Toaletter: 2 st (ej handikappanpassade)
Entrégarderob: Nej
Omklädningsrum: Nej
Omklädningsskåp: Ja i entrén, ej låsbara
Värdeskåp: Ja i loungen, men lämna gärna värdesaker hemma
Bar: Ingen försäljning,  dryck ingår i entrén
Mingel / loungedel: Ja
Matsal: Vid större event med mat, i anexet som ligger i anslutning till klubblokalen.
Dansgolv / Nattklubb: Nej
Strippole: Nej
Lekrum: Ja
Gunga: Ja 2 st.
Massagebänk: Ja
Kondomer: Ja
Glidmedel: Ja (den bästa sorten)
Handdukar: Medtages själv av gästerna, inga handdukar finns att låna
Gloryhole: Nej
Bdsm del: Ja

BILDER - FILM

Ta del av lite bilder som visar delar av KATLAGROTTANS vackra lokaler.

ANMÄLAN - MEDLEMSKAP - ENTRÉPRIS

ANMÄLAN
Förfrågan om att få besöka klubben på swingersevent skickas via mail till klubbens hemsida. Bdsm- eventen annonseras via Darkside.se där man också kan göra anmälan.

MEDLEMSKAP
Medlem blir man när man gjort sitt första besök på klubben och det kostar inget.

ENTRÉPRIS
Entréavgift är 350:- per person och då ingår viss förtäring.

HUSBIL - HUSVAGN - ÖVERNATTNING

Parkering för husbil och husvagn finns, men i dagsläget ingen el. Begränsat antal platser (9 personer) för övernattning i lokalen finns för 150:- och då ingår en enkel frukost. Medtag lakan, kudde och täcke.

KONTAKT - ADRESS

Sugen på att vilja veta mer om KATLAGROTTAN, eller kanske att det finns frågor och funderingar inför ett besök ? Tveka inte att kontakt med KATLAGROTTAN via de alternativ som visas nedan.

KONTAKTUPPGIFTER
Hemsida: http://katlagrottan.se
E-post: [email protected]
Telefon: 0706-280 918
Sms: 0706-280 918

KONTAKTFORMULÄR
Via kontaktformuläret nedan kan Ni skicka ett meddelande direkt till KATLAGROTTAN. Notera att e-postsvar från KATLAGROTTAN kan hamna i skräpostfiltret.

ADRESS – KARTA

KLUBBREGLER

Att besöka en klubb skall kännas tryggt och säkert och där finns vissa viktiga regler som samtliga gäster till KATLAGROTTAN bör känna till i samband med ett besök.

KATLAGROTTANS VÄRDERINGAR & REGLER
Som besökande gäst så visar vi hänsyn och respekterar varandra oavsett vilken läggning eller sexualitet man nu har. KATLAGROTTAN är HBTQF och har du problem med det är detta inte rätt klubb för dig.

KATLAGROTTAN förutsätter att samtliga gäster delar värderingar om allas lika värde oavsett nationalitet, kön eller läggning. Saknas till exempel en sund kvinnosyn passar ni tyvärr inte på vår klubb.

Det är inte tillåtet att kommentera andras sexuella läggning eller sätt att leka på. Om man ogillar något som sker i rummet man kommer in i får man helt sonika lämna rummet utan kommentarer.

SAMTYCKE
Ett nej betyder nej och gäller hela kvällen, det är inte tillåtet att tjata och försöka övertala någon.

Rör aldrig någonsin någon annan om du inte är helt säker på att personen önskar det. Var mycket tydlig i all kommunikation för att undvika missförstånd. Fråga hellre en gång extra för att försäkra dig om att samtycke finns. Var observant på att en person kan vara påverkad efter tex en session och kanske inte kan förmedla sig riktigt klart.

Lek och sessioner sker med ömsesidigt samtycke på ett tryggt och säkert sätt med tydlig överenskommen kommunikation mellan deltagarna.

UPPFÖRANDEKOD
KATLAGROTTAN har ingen försäljning av alkohol, berusade människor således ej välkomna. Dessa hänvisas till att ragga på puben istället. KATLAGROTTAN ser gärna en måttlig konsumtion av alkohol och uppmanar folk att bli rusiga med hjälp av annan form av aktiviteter istället. Undvik att stå och stirra på folk, och följ inte heller efter folk i lokalen. Svansar är sällan populära.

Stör aldrig en pågående session eller lek, undvik att högljutt tjattra och flamsa i närheten av de som har session, socialt umgänge sker bättre i närheten av loungen.

Här på KATLAGROTTAN är man rädda om varandra och respekterar varandra, använd med fördel kondom.

Det som händer på klubben stannar på klubben!!! SKVALLRA INTE om andra besökare. Kontakta inte via nätet besökare du inte ens vidtalat på klubben bara för att ni råkat vara på samma klubbkväll, eller att du ser att en viss person anmält sig i deltagarlistan inför ett event.

Klubben kan inte ta ansvar för besökarnas personliga relationer med andra besökare. Om du besöker samma fest som t ex ditt ex som du hatar över allt annat, se till att sköta det på ett snyggt sätt, klarar du inte det utan drama välj annan fest eller klubb! KATLAGROTTAN kommer INTE att utesluta personer bara för att just ni har gammalt groll bakom er.

Viktigt!!! Skulle något hända under kvällen, ta genast kontakt med värdarna, så att klubben lättare kan vidta åtgärder mot folk som inte skött sig eller på annat sätt förstört för andra deltagare. Vi strävar efter att tillhandahålla en trygg och säker lokal och kommer att göra vårt bästa för att alla ska få en trevlig upplevelse och vilja återkomma till KATLAGROTTAN.

Sist önskar KATLAGROTTAN alla nya som tidigare gäster varmt välkomna att komma på besök för en skön och trevlig afton tillsammans med likasinnade sexkompisar. Tveka inte att rekommendera KATLAGROTTAN till nära och kära som kanske vill uppleva KATLAGROTTAN.

Varma swinghälsningar

/ KATLAGROTTAN

Kommentarer inaktiverade.

Inlagd 23 september