Medlemsansökan – Tjej


Det är med stor glädje som SWINGFEST hälsar alla tjejer varmt välkomna till en underbara hållplats på nätet för alla par, tjejer och killar som älskar att träffa likasinnade sexkompisar för spännande och sköna möten tillsammans med andra. Förhoppningsvis kommer SWINGFEST att bli en självklar oas i universum när man vill träffa nya som gamla sexkompisar för privata sexträffar, heta klubbnätter eller kanske i samband med en fantastisk swingfest.

Men innan en medlemsansökan påbörjas så rekommenderas att läsa igenom lite snabb information nedan.

INFO - MEDLEMSANSÖKAN

Att som tjej bli medlem på SWINGFEST är både enkelt och smidigt. Börja med att ange ett önskat profilnamn i formuläret nedan och fyll därefter i övriga uppgifter samt avsluta med ett valt lösenord för att kunna logga in på Er profil i framtiden.

Direkt efter att registreringsformuläret är inskickat så loggas man in som medlem på SWINGFEST. Men för att kunna se och besöka samt skriva till andra medlemmar så måste profilen på SWINGFEST fyllas med trevlig och spännande information om dig som person. När detta är gjort så är det fritt fram att uppleva SWINGFEST tillsammans med både nya som tidigare sexkompisar.

Sist så hälsar SWINGFEST Er varmt välkomna till Sveriges swingplats på nätet..

Den 1:a November 2020 så har Mattias officiellt meddelat att SWINGFEST stänger ner 1:a December 2020. Inga nya medlemskap kan skapas på webbplatsen.

Varma SWINGFEST hälsningar

/ Mattias