Till alla Killar !


Är du kille och Bi(nyfiken) eller Homosexuell samt sugen på att enbart träffa andra killar med samma sexuella läggning för spännande och sköna möten ?

Om svaret är JA så kan SWINGFEST erbjuda ett tryggt medlemsalternativ som gör att man som kille enbart kan se och söka samt besöka andra killar som valt samma medlemsalternativ. Detta är ett perfekt om som kille vill slippa alla övriga medlemmar som ej söker sexuella möten med andra killar. Tryggt, enkelt och smidigt !

Som en extra bonus så har SWINGFEST även skapat chattrummet SYLVESTER som enbart är för killar som valt detta medlemsalternativ. Här kan man som kille tryggt chatta med andra killar som delar samma sexuella läggning. Är man som kille dessutom PREMIUM medlem så finns möjligheten att inleda privata chattkonversationer i samtliga chattrum.

Önskar man som kille bli medlem på SWINGFEST och samtidigt slippa alla killar som inte söker andra killar så väljer man alternativet: 100% Killar (Kan endast se och besöka 100% killar) i samband med att en SWINGFESTANSÖKAN görs via knappen nedan.

KOMMENTERA GÄRNA DENNA MÖJLIGHET NEDAN: