Chatt – Chicks & Couples


SNABB INFO:
Chattrum: Chicks & Couples
Temainriktning: För par som söker par och tjejer
Max antal: 50 st.
Öppen för: Endast PREMIUM medlemmar som är par eller singeltjej
Privatchatt: Japp
Övrigt: Rapportera till SWINGFEST falska parprofiler så att dessa kan stängas av från webbplatsen.

För alla PREMIUM medlemmar som är par eller singeltjej så finns chattrummet CHICKS & COUPLES där samtal kan ske utan massa påträngande singelkillar. I detta chattrum delas med fördel erfarenheter från tidigare swingfester, sköna klubbesök samt även privata träffar. Givetvis finns möjligheten att inleda samtal som förhoppningsvis kan leda till heta och sköna möten med likasinnade sexkompisar.

CHATTRUMSREGLER

För samtliga chattrum som SWINGFEST presenterar så gäller några enkla och väldigt självklara regler som alla glada och trevliga medlemmar ska efterleva och följa.

– I chatten ska alla trivas.

– I chatten ska samtliga besökare ta ansvar för att skriftspråket EJ är rasistiskt, sexistiskt eller sexuellt kränkande.

– I chatten är direkta personangrepp förbjudet samt att det är EJ är tillåtet att sprida personuppgifter om andra i varken text eller bild.

– All uppsökande försäljning av poppers, viagra, läkemedel, narkotika, alkohol, vapen och sexuella tjänster samt allt annat som enligt svensk lag är totalt förbjudet att äga, använda och sälja är således även förbjudet i chatten. Även uppsökande marknadsföring för olika sexklubbar, strippklubbar, skönhetssalonger och tatuering & piercingsstudios är förbjudet.

– Misskötsamhet i chatten straffas med tillfällig IP-avstängning ! Upprepad misskötsamhet straffas med avstängning från hela SWINGFEST. Par och tjejer har möjligheten att blocka och stänga av samt även spam-rapportera medlemmar som missköter sig i chatten.

Avslutningsvis: Tveka inte att kontakta SWINGFEST med skärmdumpar på text / bildmaterial som bryter mot gällande regler eller på annat sätt EJ är lämpligt i chatten. Kom ihåg att misskötsamhet kan straffas med avstängning från hela SWINGFEST.

Chicks & Couples 
Endast inloggade användare kan besöka chatten.