Chatt – Wildcatz


SNABB INFO:
Chattrum: Wildcatz
Temainriktning: 100% tjejer
Max antal: 50 st.
Öppen för: Endast singeltjejer
Privatchatt: Ja, endast för PREMIUM medlemmar
Övrigt: Wildcatz är för både PREMIUM och gratismedlemmar

För alla glada och trevliga singeltjejer som vill kunna chatta med andra tjejer utan uppvaktning från varken par eller killar så har SWINGFEST skapat chattrummet WILDCATZ. I detta chattrum kan tjejer dela sexuella tankar och känslor med varandra samt även söka efter sköna och spännande möten med en annan tjej.

CHATTRUMSREGLER

För samtliga chattrum som SWINGFEST presenterar så gäller några enkla och väldigt självklara regler som alla glada och trevliga medlemmar ska efterleva och följa.

– I chatten ska alla trivas.

– I chatten ska samtliga besökare ta ansvar för att skriftspråket EJ är rasistiskt, sexistiskt eller sexuellt kränkande.

– I chatten är direkta personangrepp förbjudet samt att det är EJ är tillåtet att sprida personuppgifter om andra i varken text eller bild.

– All uppsökande försäljning av poppers, viagra, läkemedel, narkotika, alkohol, vapen och sexuella tjänster samt allt annat som enligt svensk lag är totalt förbjudet att äga, använda och sälja är således även förbjudet i chatten. Även uppsökande marknadsföring för olika sexklubbar, strippklubbar, skönhetssalonger och tatuering & piercingsstudios är förbjudet.

– Misskötsamhet i chatten straffas med tillfällig IP-avstängning ! Upprepad misskötsamhet straffas med avstängning från hela SWINGFEST. Par och tjejer har möjligheten att blocka och stänga av samt även spam-rapportera medlemmar som missköter sig i chatten.

Avslutningsvis: Tveka inte att kontakta SWINGFEST med skärmdumpar på text / bildmaterial som bryter mot gällande regler eller på annat sätt EJ är lämpligt i chatten. Kom ihåg att misskötsamhet kan straffas med avstängning från hela SWINGFEST.

Wildcatz 
Endast inloggade användare kan besöka chatten.