Skapa Festannons


Välkommen att skapa en privat festannons som sen presenteras på webbplatsen. För att skapa en festannons så behöver man inte vara medlem, men det är enbart medlemmar som kan se samt besvara festannonser. Ta gärna en sekund och läs igenom lite sammanställd information nedan som är bra att känna till i samband med att en festannons skapas.

VIKTIG INFORMATION

Detta är bra information att känna till i samband med att en festannons skapas.

– Att skapa en festannons är gratis.

– Endast medlemmar på SWINGFEST kan se och besvara festannonser.

– Samtliga festannonser granskas manuellt av SWINGFEST innan de kan presenteras på webbplatsen.

– En festannons ska avse ett möte som avser en sexuell sammankomst som överstiger 4 st. personer. Detta gäller även sammankomster med inriktning gangbang och dogging. Är önskemålet att i stället skapa en privat sexannons (kontaktannons) så finns annonsformulär för detta HÄR.

– Enbart privatpersoner kan skapa en festannons. Ej klubbar eller föreningar. Dessa hänvisas till att annonsera sina tillställningar i SVERIGES KLUBBKALENDER här på webbplatsen. För information om att annonsera tillställningar för klubbar och föreningar så rekommenderas en kontakt direkt med SWINGFEST.

SWINGFEST presenterar INGA personuppgifter eller kontaktuppgifter om annonsören på webbplatsen.

– Samtliga annonssvar skickas som epost direkt till annonsören, och annonsören väljer sen själv vilka annonssvar som är intressanta att följa upp. Notera att SWINGFEST ej har någon insyn i vilka annonssvar en annonsör får.

– Se till att annonstexten är saklig och välskriven. Observera att INGA kontaktuppgifter (snapchat, kik, mail, sms osv.) får uppges i annonstexten.

– Det är förbjudet att skapa festannonser där tillställningen erbjuder sexuella tjänster mot ekonomisk eller materiell ersättning.

– En festannons presenteras på webbplatsen fram till att arrangemanget är slut. Därefter tas den bort. Önskar en annonsör ta bort en festannons tidigare så ska detta meddelas till SWINGFEST direkt.

OBS! MYCKET VIKTIGT
– En annonsör ska omedelbart ta kontakt med SWINGFEST om en medlem tillsänder annonssvar som strider mot gällande svensk lagstiftning eller på annat sätt uppfattas som obehaglig eller kränkande.

Denna information kan komma att uppdateras löpande. Ta därför för vana att läs igenom denna informationstext inför att en ny festannons skapas.

SKAPA ER FESTANNONS HÄR