Skapa Sexannons


Välkommen att skapa en privat sexannons (kontaktannons) som sen presenteras på webbplatsen. För att skapa en sexannons så behöver man inte vara medlem, men det är enbart medlemmar som kan se samt besvara sexannonser. Ta gärna en sekund och läs igenom lite sammanställd information nedan som är bra att känna till i samband med att en sexannons skapas.

VIKTIG INFORMATION

Detta är bra information att känna till i samband med att en sexannons skapas.

– Att skapa en sexannons är gratis.

– Endast medlemmar på SWINGFEST kan se och besvara sexannonser.

– Samtliga sexannonser granskas manuellt av SWINGFEST innan de kan presenteras på webbplatsen.

– En sexannons ska avse ett möte mellan 2 st. till max 4 st. personer. Alla sexuella möten och tillställningar som avser fler än 4 st. personer ska annonseras som en swingfest. Detta gäller även gangbang och dogging sammankomster. Annonsformulär för dessa tillställningar finns HÄR.

– Enbart privatpersoner kan skapa en sexannons. Ej klubbar, föreningar eller sällskap.

SWINGFEST presenterar INGA personuppgifter eller kontaktuppgifter om annonsören på webbplatsen.

– Samtliga annonssvar skickas som epost direkt till annonsören, och annonsören väljer sen själv vilka annonssvar som är intressanta att följa upp. Notera att SWINGFEST ej har någon insyn i vilka annonssvar en annonsör får.

– En sexannons kan presenteras i max 3 st. län samtidigt. Önskar man annonsera i fler län så måste en ny sexannons skapas.

– Se till att annonstexten är saklig och välskriven. Observera att INGA kontaktuppgifter (snapchat, kik, mail, sms osv.) får uppges i annonstexten.

– Det är förbjudet att skapa sexannonser som erbjuder sexuella tjänster mot ekonomisk eller materiell ersättning.

– En sexannons presenteras på webbplatsen i 30 dagar, därefter tas den bort. Önskar en annonsör ta bort en annons tidigare så ska detta meddelas till SWINGFEST direkt.

OBS! MYCKET VIKTIGT
– En annonsör ska omedelbart ta kontakt med SWINGFEST om en medlem tillsänder annonssvar som strider mot gällande svensk lagstiftning eller på annat sätt uppfattas som obehaglig eller kränkande.

Denna information kan komma att uppdateras löpande. Ta därför för vana att läs igenom denna informationstext inför att en ny sexannons skapas.

SKAPA ER SEXANNONS HÄR