Chatt – Flamingos


SNABB INFO:
Chattrum: Flamingo
Temainriktning: För Flamingos som gillar Flamingos
Max antal: 50 st.
Öppen för: Samtliga medlemmar
Privatchatt: Ja, endast för PREMIUM medlemmar
Övrigt: Par och tjejer kan blocka och stänga av samt även spam-rapportera medlemmar som missköter sig i chatten.

Välkommen till FLAMINGOS, chattrummet för alla trevliga och härliga flamingos som älskar husbilar, nudistcampingar, nakenbad och privata swingfester samt givetvis även sexuella möten med sköna lekar tillsammans med andra.

I FLAMINGOS delas med fördel privata erfarenheter och gemensamma intressen från swingvärlden med både nya som tidigare swingkompisar.

CHATTRUMSREGLER

För samtliga chattrum som SWINGFEST presenterar så gäller några enkla och väldigt självklara regler som alla glada och trevliga medlemmar ska efterleva och följa.

– I chatten ska alla trivas.

– I chatten ska samtliga besökare ta ansvar för att skriftspråket EJ är rasistiskt, sexistiskt eller sexuellt kränkande.

– I chatten är direkta personangrepp förbjudet samt att det är EJ är tillåtet att sprida personuppgifter om andra i varken text eller bild.

– All uppsökande försäljning av poppers, viagra, läkemedel, narkotika, alkohol, vapen och sexuella tjänster samt allt annat som enligt svensk lag är totalt förbjudet att äga, använda och sälja är således även förbjudet i chatten. Även uppsökande marknadsföring för olika sexklubbar, strippklubbar, skönhetssalonger och tatuering & piercingsstudios är förbjudet.

– Misskötsamhet i chatten straffas med tillfällig IP-avstängning ! Upprepad misskötsamhet straffas med avstängning från hela SWINGFEST. Par och tjejer har möjligheten att blocka och stänga av samt även spam-rapportera medlemmar som missköter sig i chatten.

Avslutningsvis: Tveka inte att kontakta SWINGFEST med skärmdumpar på text / bildmaterial som bryter mot gällande regler eller på annat sätt EJ är lämpligt i chatten. Kom ihåg att misskötsamhet kan straffas med avstängning från hela SWINGFEST.

Flamingos 
Endast inloggade användare kan besöka chatten.