Swingfest Premium


SWINGFEST presenterar PREMIUM som är medlemskapet för alla medlemmar som önskar mer innehåll men även chansen att kunna träffa ännu fler sexkompisar.

Med ett PREMIUM medlemskap så utökas den personliga profilen med massa extra funktioner, samt att man får tillgång till att läsa noveller, se bilder och korta videoklipp som andra medlemmar har laddat upp. Dessutom så får man tillgång till fler chattrum och möjligheten att kunna starta privata chattkonversationer. Men den störta bonusen är ändå chansen att kunna träffa ännu fler sexkompisar då man som gratismedlem varken kan se eller besöka medlemsprofiler som har PREMIUM medlemskap.

För alla medlemmar som vill uppgradera sitt medlemskap till PREMIUM så presenterar SWINGFEST erbjudandet att prova PREMIUM Oktober, November och December för ENDAST 200:-.

Ordinarie pris för PREMIUM är 100:- sek. i månaden och med detta erbjudande så blir priset ENDAST 200:- sek. för 3 månader. (Helt galet billigt !) Information om hur man uppgraderar till PREMIUM finns när man som gratismedlem är inloggad på webbplatsen.

Kommentarer inaktiverade.