Loveshack Avskedsbonus


Den 1:a Maj 2020 så valde Mia och Mattias att stänga LOVESHACK som var en unik swingklubb i Mellansverige för alla par, tjejer och killar som ville träffa likasinnade sexkompisar för spännande och sköna möten i en trygg och fräsch miljö.

Det tomrum som detta skapade för alla fantastiska och underbara gäster som besökte LOVESHACK kan tyvärr aldrig fyllas av SWINGFEST. Men som en avslutningsbonus ger Mia och Mattias alla besökande gäster från 2019-01-01 fram till stängningen av LOVESHACK gratis PREMIUM medlemskap på SWINGFEST hela året ut.

För att kunna ta del av detta erbjudande så måste man först bli medlem på SWINGFEST, det är GRATIS. Som inloggad medlem finns sen information om hur man får sitt medlemskap uppgraderad till PREMIUM.

Denna avslutningsbonus kommer inte att kunna kompensera för alla de kvällar och nätter som aldrig mer kan upplevas på LOVESHACK. Men förhoppningsvis kan detta erbjudande ändå ge en massa nya sexkompisar samt även skapa mängder med nya heta och spännande upplevelser.

Varma LOVESHACK hälsningar

/ Mia och Mattias

OBS! Detta erbjudandet gäller endast besökande gäster mellan 2019-01-01 till 2020-05-01 och som är inskrivna i entrékassan.

Kommentarer inaktiverade.