Presentation


Välkommen till SWINGFEST !

SWINGFEST är en sexcommunity för alla par, tjejer och killar som älskar privata sexträffar tillsammans med andra, men även sköna klubbesök samt givetvis riktigt härliga och spännande swingfester. Oavsett sexuell läggning eller sexuella preferenser så är SWINGFEST en underbar hållplats på nätet för alla heta sexälskare som vill träffa likasinnade sexkompisar digitalt eller i verkliga livet.

VAD ÄR SWINGFEST ?

SWINGFEST är en sexcommunity för par, tjejer och killar som oavsett sexuell läggning eller sexuella preferenser kan träffa likasinnade sexkompisar för privata sexträffar, heta klubbnätter eller kanske i samband med en skön swingfest.

Om man som par, tjej eller kille vill kunna uppleva SWINGFEST så behöver man bli medlem. Det är GRATIS ! Dessutom har SWINGFEST specialmedlemskap för alla par som tröttnat på andra communitys med ett allt för stort överslag av singelkillar (LÄS MER HÄR), samt även ett specialmedlemskap för alla killar som enbart är sugna på andra killar (LÄS MER HÄR). Grymt najs : )

För alla sexälskare som vill uppleva SWINGFEST så inleds ett medlemskap genom att klicka på knappen nedan. Glöm inte att tipsa andra om SWINGFEST, ju fler – Desto skönare !

Annonsera


Oavsett om man är godkänd medlem på SWINGFEST eller ej så går det utmärkt att GRATIS annonsera en privat swingfest eller skapa privata sexannonser (kontaktannonser) som sen presenteras på webbplatsen. För att skapa en festannons eller sexannons så väljer man enbart önskad annonskategori nedan.

Swingfester

Är Ert önskemål att gratis annonsera en swingfest så är det detta alternativ som ska väljas.

Sexannonser

Är Ert önskemål att skapa en gratis sexannons så är det detta alternativ som ska väljas.

Kommande Swingfester


Missa inte möjligheten att uppleva en riktigt skön och härlig swingfest tillsammans med likasinnade sexkompisar. Nedan har SWINGFEST låtit skapa några fiktiva swingfester för att visa hur en swingfest presenteras på webbplatsen för alla inloggade medlemmar. Glöm inte att det är GRATIS att annonsera en privat swingfest. Tveka därför inte att skapa en festannons HÄR!

Nya Sexannonser


Som godkänd medlem så har man möjlighet att både se och läsa samt besvara en inlagda sexannonser. Nedan har SWINGFEST låtit skapa några fiktiva sexannonser som visar hur senast inkomna sexannonser presenteras för inloggade medlemmar. Att skapa en sexannons är GRATIS och för detta krävs inget medlemskap. Så tveka inte att skapa just Er sexannons HÄR.

Sök Sexannonser


SWINGFEST har gjort det enkelt att som medlem både söka samt se alla härliga och sköna sexannonser (kontaktannonser) som finns inlagda. Välj endast län och därefter önskad kategori för att ta del av de sexannonser som finns att besvara. Nedan har SWINGFEST skapat några fiktiva sexannonser som visar hur en sexannons presenteras för inloggade medlemmar på webbplatsen. För att kunna se och läsa samt även besvara en sexannons så måste man vara godkänd medlem. Ansökan om medlemskap görs HÄR.

Sverige

Chatt


Välkommen att träffa både nya som tidigare medlemmar i någon av de chattrum som SWINGFEST presenterar för alla par, tjejer och killar som älskar att dela sexuella tankar, känslor och erfarenheter tillsammans med likasinnade sexkompisar.

Totalt erbjuder SWINGFEST 9 st. härliga temarum där man enkelt och kravlöst kan chatta med andra inloggade medlemmar. Dock är vissa chattrum begränsade till att enbart acceptera vissa medlemmar beroende på val av medlemskap och sexuell läggning. Som gratismedlem så kan man enbart chatta i FLAMINGOS, SWINGFEST och PLAYA DEL SWING. Dessutom så kan en gratismedlem ej starta privata chattkonversationer denna bonus har endast PREMIUM medlemmar.

För alla singeltjejer som vill kunna chatta utan en massa uppvaktning från par och killar så finns chattrummet WILDCATZ, och för alla par och tjejer som önskar chatta utan singelkillar så finns chattrummet CHICKS & COUPLES. Dessutom har SWINGFEST valt att skapa chattrummet SYLVESTER som enbart är för killar som gillar killar.

OBS! VIKTIG INFORMATION
Tänk på att ha ett vårdat språk i samtliga chattkonversationer. Par och tjejer har möjligheten att blocka och stänga av samt även spam-rapportera medlemmar som missköter sig i chatten. Misskötsamhet i chatten straffas med tillfällig IP-avstängning ! Upprepad misskötsamhet straffas med avstängning från hela SWINGFEST.

Sveriges Klubbkalender


Sugen på att träffa både nya som tidigare sexkompisar i en underbar värld av sexuella möten tillsammans med andra ? Ett tips kan vara att besöka någon av de klubbar som valt att presentera sina sköna och härliga tillställningar i SVERIGES KLUBBKALENDER. I kalendern nedan kan man lätt få en bra överblick över olika klubbars kommande fester. Det går även att enbart välja en specifik klubb och därmed endast se dessa tillställningar i kalendern.

Laddar… Laddar…

Kontakt


Tveka inte att kontakta SWINGFEST om det finns frågor, funderingar eller kanske förslag på hur swingplatsen kan blir både bättre och roligare samt trevligare att besöka. Använd med fördel kontaktformuläret nedan för Ert ärende.

Varma swinghälsningar

/ SWINGFEST
E-post: [email protected]
Facebook: Swingfest
KIK: SWINGFEST.SE